Antti Kurhisen sähköautosekoilu naurattaa netissä: ”Pitääkö mun soittaa vartijat…”

Antti Kurhisen ensimmäinen autonlatausmatka sähköautollaan on parasta reality-komediaa.

20.11.2022

Toimittajaksi opiskeleva Antti Kurhinen osti 67 000 euron sähköauton, ja kärryn ensimmäinen latausreissu ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Antti julkaisi asiasta sometarinoita Instagramissa, ja välillä katsoja sai Anttia seuratessaan nauraa sydämensä pohjasta.

Ensimmäinen latauspiste, jolle Antti saapui oli rikki. Seuraavaan Antti suunnisti navigaattorin ohjein, eikä kohteesta löytynyt latauspistettä lainkaan – pelkkä työmaa. Alkoi katkera kiroilu.

Löydettyään pelittävän laturin Antti hämmentyi latauksen hinnasta, eikä tehojakaan tuntunut tulevan odotetunlaisesti. Ensin hän oli joutunut arpomaan mikä kolmesta latauspluginista autoon sopisi, ensikertalainen kun oli.

-56 kilowatin teholla tulee, vaikka 200 pitäisi tulla. Miksi sieltä tulee vain 56 ulos? Antti kyseli pinna palaneena seuraajiltaan. Lopulta Antti luovutti.

-Sain ladattua 130 kilsaa, olin ainakin tunnin siellä. Se meni poikki se lataus. Oikein hienoa!

Antti sadatteli, että tätäkö se on se sähköauton omistaminen ja päätti lähteä McDonaldsille lataamaan. Siellä oli hänen tietääkseen nopeat tolpat.

-Mäkkärillä maksaa kuulemma ihan homona, lataan sitten siellä, ei voi mitään, Antti päätti.

Jossain vaiheessa Antilla oli taas uusi pulma:

-Mulla on uusi ongelma, en saa irti tätä piuhaa. Jos joku nyt kattoo, niin miten mä saan tän piuhan irti. Vi-tu, ei ju-alauta. Tää on ollut ihan koko p-skaa koko päivä. Mä en pääse…arghhh. Joudunko mä soittaa vartijoille että joku tulee mut päästään?

Ohjekirjasta asia lopulta selvisi.

Antti päivitteli lataamisen hintaa:

-Parikymppiä pari sataa kilsaa. Talvella se ei kuitenkaan tarkoita kahta sataa kilsaa. Ei tää halpaa ole!

Antin latausretki oli täynnä kirosanoja, mutta myös huumoria. Kotiin päästyään Antti kertoi kameralle, että vaikka aluksi haasteita olikin, sähköautolla ajelu on mukavaa ja itse auto on kiva.

Lisää luettavaa