”En olisi uskonut vuonna 1986, että julkaisen 14. albumini 2021” – Suomen rakastetuin naisartisti tekee paluun!

Kaijalta uusi levy!

Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo julkaisee uransa 14. studioalbumin Taipumaton 23. huhtikuuta.

Albumi on saanut nimensä siltä löytyvältä kappaleelta, joka julkaistiin helmikuussa. Taipumaton -albumia on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia. Sitä valmisteltiin yli kaksi vuotta.

”En olisi uskonut vuonna -86 kun tein ensimmäisen levyni Kun savukkeet on loppuneet, että julkaisen 14. albumini vuonna 2021. Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti näiden vuosien aikana. Onneksi ihmisyyden syvin olemus säilyy tämän kaiken huippuunsa viritetyn teknologian rinnalla. Olen viimeisen viiden vuoden ajan hionut myös laulutekniikkaani erinomaisen opettajan kanssa ja olen superonnellinen siitä että kehitys jatkuu. On tärkeää saada kappaleiseen oikeanlainen tunne mukaan. Uusi albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen. Se on tarkoin harkittu kokonaisuus, jonka jokaisella laululla on tärkeä sanoma ja oma polkunsa suomalaiseen sieluun.”

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Aiheet: