”Hae mut pois Tinderistä!” – 74 kertaa deittisovelluksen kautta treffeillä käynyt kaunis suomalaisnainen hakee nyt kumppania erilaisella tarinalla

Tässäpä jollekin miehelle ihanteellinen nainen!

22.01.2018

Tuulia Kolehmainen hakee itselleen treffiseuraa hieman erilaisella ilmoituksella.

Tuulia kirjoitti blogiinsa pitkän tarinan Tinder-treffikokemuksistaan. Tinderin kautta hän on löytänyt mukavia miehiä, mutta kukaan heistä ei ole ollut vielä se kuuluisa oikea.

”74 ensitreffit myöhemmin on tammikuu 2018 (syksyllä 2016 luku taulussa oli 53). Oon edelleen yksin. Miten vitussa se on mahdollista?! Mietitääs. Viimeisen vuoden aikana tälläystahti on selkeästi hiipunut. Uuvuin uusiin tapaamisiin, eikä mulla ollut aikaa. Vietin liikaa päiviä himassa yksin töitä tehden. Puolet vuodesta 2017 meni tärkeän kilpailuprojektin kimpussa. Kehitettiin mobiilisovellusta. Rehkiminen kannatti. Voitto tuli himaan. Sen jälkeen lähdin pariksi kuukaudeksi Barcelonaan kirjan tekoon. Eipä muuten käynyt flaksi sielläkään! Ehdin treffata kokonaista kaksi tyyppiä ja yhtä entistä heilaa vanha suola janotti liian myöhään. Mä en ollut lainkaan janoinen”, Tuulia kertoo sivuillaan.

Millainen mies sitten saa Tuulin syttymään? Tuulia itse kertoo blogitekstissään näin:

”Haetun tärkeimmät ominaisuudet: huumorintaju, kiltteys, rentous, empaattisuus ja tasapainoisuus. Katson sua ensimmäisenä silmiin ja jos sieltä vastaa syvällinen katse, saatan olla sun. Mulle on ihan sama paljonko tienaat tai mitä teet. Kunhan teet sitä mitä teet intohimolla. Luovuus lasketaan isoksi plussaksi.”

Vaan millainen ihminen Tuulia sitten on? Itseään hän kuvailee näillä sanoilla:

”Alleviivaan tätä vielä. Kelaan asioita kuten entiset ja tulevat elämät. Silti eniten kelaan tätä elämää. Rakastan analysoida kaikkea. Itseäni eniten. Kysyn sulta syntymäajan ja tutkin tähtikarttasi. Sun ei tarvitse olla näissä asioissa ollenkaan inessä, mutta me tullaan todennäköisesti paremmin juttuun jos suhtaudut avoimesti, etkä ole tiedeuskovainen. Kerrottakoon, että rakastan myös tiedejuttuja. Palapeliini mahtuu monenlaisia paloja paitsi ateistit ja skeptikot. Jos olet auringoltas kalat tai skorppari, niin osaan jo kertoa 20 vuoden kokemuksella, ettei meidän välillämme tule olemaan kemiaa. Mä olen täyttä tulta (oinasta ja jousimiestä) ja sanovat, että mussa yhdistyy hauska reteitä puhuva rekkamies ja hempeä, herkkä neiti. Allekirjoitan. Siltä väliltä löytyy pari muutakin tyyppiä. Oon myös erityisherkkä ja kuuntelen intuitiotani herkällä korvalla. Diggaan unien katselusta ja niiden tulkitseminen on jännää puuhaa”, Tuulia kertoo ja jatkaa vielä:

”Hei ja oon mä myös kepee!  Tykkään pitää hauskaa ja juoda viiniä, maata sohvalla kattomassa sarjoja ja kaikenlainen huoleton haahuilu on ihanaa. Oon asunut pitkään Barcelonassa sekä soittanut kitaraa rokkibändissä. Valokuvaan ja lisättäkööt, että oon myös taikanäppinen Reiki Master.”

Mikäli Tuulian teksti herätti kiinnostuksen, niin koko blogauksen löydät TÄÄLTÄ. Laitetaan sormet ristiin ja toivotaan, että Tuulia löytää itsellensä kumppanin!

Lisää luettavaa