Hallitseva Miss Suomi loukkaantui Mikko Alatalolle: ”Olen 3:n ällän tuleva juristi!”

Missikohu.

28.10.2023

Laulaja Mikko Alatalo esiintyy Ilta-Sanomien eilen julkaisemassa jutussa lapsenlapsensa Maisan kanssa. Maisa on tämän vuoden Miss Suomen 2. perintöprinsessa.

Jutussa Mikko-pappa ihailee lapsenlapsensa kypsyyttä.

– Maisan ulosanti oli misseistä paras. Ja kun joku muu puhui lemmikeistä, niin Maisa kuvaili kiinteistöalan tilannetta. Kauneus ja järki voivat olla samassa ihmisessä!

Tämä kommentti ei ehkä ollut kovin fiksu.

Nyt Miss Suomi Paula Joukanen on astunut esiin ja tykittää Mikolle pari valittua sanaa, sillä hän ounastelee Alatalon viitanneen sanoillaan häneen.

Paula toteaa saaneensa paljon kummasteluja Mikon kommentin vuoksi.

Hänen mielestään on suorastaan absurdi ajatus, että omasta lemmikistä puhuminen poissulkisi älyn tai järjen kuten Alatalo epäsuorasti ilmaisi. Tai että kiinteistöalasta puhuminen tekisi ihmisestä järkevän ja varteenotettavan. Paula korostaa, että Miss Suomi -finaalin juontaja kysyi häneltä lemmikkiaiheisen kysymyksen, jolloin hän luonnollisesti vastasi lemmikkiaiheella.

Hallitseva Miss Suomi kertoo olevansa kahden hänelle hyvin rakkaan marsun ”marsuäiti”, mutta samalla hän on kolme laudaturia kirjoittanut sopimusoikeuden juristiharjoittelija, kuutta kieltä taitava ja tenniksen Suomen mestari.

-Ollakseni kaunis ja järkevä minun ei tarvinnut puhua lakiuudistuksesta puhumattakaan kiinteistöalasta, Paula Joukanen huomauttaa.

Nainen toteaa, ettei hänen arvoihinsa kuulu toisten mollaaminen ja alas painaminen oman lapsenlapsen itsetunnon kohottamiseksi.

-En toivo, että tällaista käytöstä yhdistetään Miss Suomen brändiin, Joukanen tiivistää.

Levyn kansikuva ”Viimeinen juna”

Lisää luettavaa