Hämäläismies katsoi riistakameraansa ja soitti välittömästi poliisit – varkaat jäivät nolosti kiinni itse teossa

Kyllä riistakamerat ovat hyvä keksintö.

05.05.2022

Torstaina heti puolen yön jälkeen Hämeen poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen meneillään olevasta polttopuuvarkaudesta Lopella.

Asianomistaja oli havainnut riistakameroiden kautta, kuinka pihaan oli ajanut henkilöauto, josta oli noussut ulos henkilöitä. He olivat alkaneet lastaamaan autoonsa polttopuita.

Asianomistajan mennessä paikalle häntä oli alettu uhkailla kirveellä, jolloin asianomistaja oli poistunut paikalta.

Varkaissa ollut kaksikko oli tämän jälkeen yrittänyt poistua paikalta, mutta heidän käytössään ollut auto suistui ojaan ja jäi sinne kiinni.

Varkaissa olivat mies ja nainen. He poistuivat mukanaan olleen koiran kanssa metsään. Sieltä poliisi havaitsi heidät dronea lennättämällä.

Paikalle lähetettiin koirapoliisipartio, joka tapasi varkaat vajaan puolen kilometrin päästä tapahtumapaikalta.

Kaksikon miespuolinen varas ei suostunut luopumaan käsissään olleista kirveestä ja vasarasta, jonka takia häneen käytettiin etälamautinta. Miestä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta.

Noin 40-vuotias mies ja hänen seurassaan ollut noin 20-vuotias nainen kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle. Asiaa selviteltäessä kävi ilmi, että kyseinen kaksikko oli käynyt useamman kerran polttopuuvarkaissa samassa paikassa.

Lisää luettavaa