Hämmentävät luvut julki: Niko Saarinen tienaa lähes 4 kertaa enemmän kuin pääministeri!

Ei ole virhe.

22.10.2023

Como sai käsiinsä viihdejulkisuudessa marinoituneen ja sittemmin Vuoden radiojuontajanakin palkitun Niko Saarisen tuoreen firman tuoreet tilinpäätösluvut.

Ne ovat jäätävää luettavaa! Nikosta on kuoriutunut käsittämätön rahantekomagneetti.

Vaikka palkkatuloja ja firman tuloja ei voikaan yks-yhteen ynnätä, voidaan yhden miehen yrityksen kohdalla kuitenkin puhua tietynlaisesta vastaavuudesta.

Pääministerin palkka on 13 000 euroa ja rapiat. Niko Saarinen on taikonut firmaansa sisään liki neljä kertaa enemmän rahaa per kuukausi: noin 46 000 euroa!

Saarinen perusti hauskannimisen Nevahööd Oy -yhtiönsä kesäkuussa 2022. Ensimmäinen tilikausi oli vain puolen vuoden mittainen. Tästä huolimatta pulju tahkosi ällistyttävän 275 000 euron liikevaihdon.

Eikä tässä vielä kaikki. Viivan alle jäi vielä älyttömämpi tulos. Liikevoittoprosentin ollessa 85 ja päälle firma saalisti voitoksi 186 000 euroa. Nevahööd Oy:n toimitusjohtajan sijaisena istuu Nikon julkisuudessakin esiintynyt Outi-äiti.

Niko on mukana myös Hööd Media Oy:ssä. Hän istuu Temptation Island Suomesta tutun Elias Metsämaan somefirman hallituksessa. Silläkin firmalla meni liikevaihdon suhteen ihan mukavasti.

Kuinka Saarisen tienestit sitten ovat mahdollisia? Ei tokikaan radiotyöllä. Saarinen on kylvänyt mediauraa jo Big Brotherista alkaen ja nyt hän niittää somevaikuttajan leipää. Hän on kertonut voivansa tienata yhdellä somepäivityksellä tavallisen ihmisen kuukausipalkan verran rahaa.

Lisää luettavaa