Henna Kalinainen päivittelee julkkisten haukkumista

Hennalla on kokemusta tästäkin.

20.05.2022

Henna Kalinainen on huolissaan nuorten naisjulkkisten kohtelusta mediassa ja julkisuudessa yleensä. Hän on kirjoittanut blogiinsa varoituksen sanoja muun muassa Dannyn rinnalla julkisuuteen tulleelle Helmi Loukasmäelle.

Paitsi jutut Hennaa närästää niiden kommentointi. Tämä on hänestä surullisin osa tarinaa.

-Kuinka julmia ja tuomitsevia ovat tuntemattomat ihmiset nuoria naisia kohtaan. Eikö tosiaan kellään heillä ole omaa tytärtä tai läheistä samassa iässä? Puhuisivatko he heille noin? Ei varmaan. Ei sitä kukaan ole varmasti tehnyt harvinaisen kypsiä päätöksiä kokeilunhaluisena nuorena aikoinaan, Henna tomuttaa.

Henna sanoo tietävänsä, että kaikki eivät ole julkisuutta kestäneet. Tappouhkauksiakin on sadellut. Henna ei tarkemmin avaa asiaa.

-Huomasin myös kuinka herkkänä tämä Iida (Iida Vainio, Kultamekko-Iidana tunnettu) on jo nyt, kun hän koittaa jokaisen uutisoinnin kommenttiosiossa itseään puolustaa. Totuus kun on se, että julmuus ei lopu vaikka kuinka selittelisi ja ilkeät kommentoijat keksivät aina lisää haukuttavaa.

-Se onkin se kauhein asia, että nuori herkkä mieli kestää rajallisen määrän kiusaamista, kunnes romahtaa, ja itse olen käynyt tämän läpi!

Hennan blogiin

Lisää luettavaa