Henna Kalinainen puolikaljuna, palovammoja niskassa, pysyvät vauriot – hiustenvärjäys ei onnistunut!

Viihdepersoona Henna Kalinainen on avautunut järkyttävistä hiustenkäsittelykokemuksistaan. Ja niitä riittää.

23.02.2018

Henna Kalinainen kertoo peräti kolmesta eri hiuskäsittelystään, jotka ovat saaneet hänet suorastaan pelkäämään kampaajalla käyntiä. Kerran hän otti ”sponsoritukan”, mutta kampaaja unohti hänet tuoliin käsitellessään ”maksavia asiakkaita” sillä seurauksella, että päänahka meni vesikelloille.

Thaimaassa ollessaan Henna halusi värjätä pahan juurikasvun – hän lähti kampaajalta kanariankeltaisen linnun näköisenä pois. Pahin onnettomuus tapahtui Hämeenlinnassa. Porkkanatukan korjaus saikin hiuskuontalon siniseksi, ja Henna näytti laulaja Sannilta.

-Mun hiukset paloi sitten puolikaljuksi ja itkin melkein kuukauden putkeen. Uloslähteminen ahdisti ja olin kiukkunen kun ampiainen. Mulle tuli palovammoja niskaan ja osa hiuksista kärähti niin, että ne oli sentin lyhyitä ja kuin hevosen häntää. Nyt mulla on pysyvät vauriot päänahassa ja pää on tosi herkkä kaikille ärsykkeille, Henna bloggaa.

Hän uskaltautui vihdoin kampaajalle ja esittelee nyt uutta tulemistaan blogissaan. Siellä myös pilalle menneen tukan otoksia.

KATSO TÄÄLLÄ!

Lisää luettavaa