Henna Kalinaisen kuvakohu johti sairaalaan: Mietti miksi edes on maapallolla!

18.09.2015

Henna Kalinainen joutui kohun silmään, kun viikkolehti julkaisi hänestä kuvia. Niissä Henna vaikutti pyöristyneen kymmenillä kiloilla. Nainen kertoi joutuneensa sairauslomalle ja sairaalaan saakka.

Nyt Henna on palannut aiheeseen blogissaan vielä kerran.

-Alkuviikko on mennyt palautuessa ja ihmetellessä sitä kuinka jokin asia voi osua niin sisimpään, että sitä alkaa ihmettelemään että miksi sitä täällä maapallolla onkaan ja mikä on minun tarkoitus!

Henna on saanut paljon tukea vaikealla hetkellä. Nyt suunta alkaakin olla ylöspäin. Hän sanoo saaneensa voimaa seuraavasta tsemppiviestistä:

-”Käännä kaikki negatiivinen päälaelleen ja laita ittes kuntoon ja ota kaikki hyöty irti koko jutusta!” Se on totta. Koko jutun voi kääntää positiiviseksi! Aivan mahtavaa ja juuri näin. Niin voinkin lopettaa postaukseni näihin sanoihin: Ulkonäköä voi aina muuttaa, mutta ruma sisin on mahdoton korjata! Tarkoittaen tällä sitä, että koska olen hyvä ihminen niin mitä niistä liikakiloista. Niistä pääsee eroon! Kaikille iso kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista.

Blogiin

Lisää luettavaa