Henna Peltoselta kuitti syrjäyttämisväitteille: ”Onpa ihanaa pohdintaa…”

Seiska väitti malliemo Henna Peltosen suojatin, luomumissi Tiia Aallon syrjäyttäneen hänet keikkarintamalla. Henna kertoi mistä oli kyse.

22.01.2023

Seiska uutisoi, että Miss Elowena -kisan malliemonakin tunnettu Henna Peltonen olisi joutunut omistamansa mallikilpailun vuonna 2019 voittaneen Tiia Aallon syrjäyttämäksi ysäriartisti Dr. Albanin taustalaulajana. Henna toivoo, että hänelle soitettaisiin ennen kuin kirjoitellaan julkisuudessa huvittavuuksia.

-Minut on kuulemma ”viime aikoina” nähty Dr. Albanin taustalaulajana, Henna aloittaa Instagram-päivityksensä ja jatkaa: -Kyllä, viimeiset yhdeksän vuotta olen hänen kanssaan keikkaillut ympäri Eurooppaa, ja viimeiset kymmenen vuotta monien muiden ulkomaalaisten ysäriartistien taustalla.

-Tänään Seiska siellä pohtii onko mut syrjäytetty. Ihanaa pohdintaa. Ei, ei ole syrjäytetty. Vaikka keikkailu yhdessä Albanin kanssa on ollut ihanaa ja olen nauttinut jokaisesta keikastamme, ilmoitin Albanille jo kesällä 2022 lopettavani keikkailun hänen kanssaan. Hän kuitenkin toivoi meidän vielä jatkavan yhdessä keikkailua, ja syksyllä lähdimme vielä Euroopan-rundille.

Toistaiseksi Hennan keikkailut Albanin kanssa olivat siis siinä – joskaan koskaan ei voi sanoa koskaan. Henna kertoo elämässään puhaltelevista uusista tuulista. Hän puhuu muutosten vuodesta.

-Olen kuluneen vuoden aikana tehnyt ehkä radikaalejakin muutoksia elämässäni, koska ihminen muuttuu ja luonnollisesti silloin myös elämä ihmisen ympärillä. Elämä on seikkailu ja haluan tehdä tällä hetkellä myös muita juttuja, Henna päättää.

Lisää luettavaa