Iida Vainio julkaisi kohahduttavan kuvan – hakee töitä!

Iida Vainio on avautunut Instassa.

18.04.2023

Urheilutoimittajana tunnettu Iida Vainio on avautunut pitkässä kirjoituksessaan Instagramissa. Hän poseeraa tyrmäävässä kuvassa ja kertoo hakevansa ”host-duuneja” festareille.

Iida kertoo myös musiikkihaaveistaan ja avautuu siitä millaisen kasvatuksen on saanut:

-Minä teen mitä haluan, muut mitä uskaltaa on musta todella hyvä sanonta. Oon nuoresta asti saanu kotona tehdä vapaasti mitä haluan, ja se on antanu mulle rohkeuden haaveilla suurista / olla minkälainen vaan, hän kertoo.

-Tälläkin hetkellä haaveilen todella monista jutuista. Muun muassa siitä, että saisin / rohkenisin toteuttaa mun musiikkipuolta näkyviin, mikä on jäänyt enemmän kodin sisäpuolella biisien väsertämiseen musiikkiopiston jälkeen.

Iida saa paljon arvostelua eikä vähiten sen vuoksi miltä hän näyttää ja miten hän pukeutuu:

-Usein huomaa että kovimmat huutelijat on niitä, jotka ei ikinä itse vois heittäytyä tai tehdä jotain yhteiskunnan normien /odotuksien ulkopuolista. Välillä toki mullekin tulee hetkiä, että mietin pitäisikö pukeutua / olla samalla tavalla kun kaikki muut, jotta sopisin yhteiskunnan muotteihin. Mutta koen että erilaisuus on iso rikkaus, ja sen takia en muuttais mitään mitä vuosien aikana on tapahtunut.

Ohjeenkin Iida antaa:

-Eli älä ainakaan muuta itseäs näiden fakin yhteiskunnan normien takia. Oma tyyli on iso vahvuus.

Lisää luettavaa