Ilkeät vanhukset terrorisoivat Länsi-Vantaalla

10.05.2017

Nyt puhutaan ilkeistä ja käytöstapavammaisista senioreista. Oletko törmännyt heihin?

Moni pitää nuorisoa huonokäytöksisenä. Nyt asiasta käydään keskustelua vantaalaisessa Facebook-ryhmässä. Aika monella tuntuu olevan näkemys siitä, että kansakunnan huonoiten käyttäytyvä osa onkin yllättäen vanhemmat ihmiset. Heillä on koko ajan kiire ja he kohtelevat nuorempia huonosti.

Muuan lastenvaunujen kanssa liikkuva äiti kertoo kolme esimerkkiä tältä viikolta. Eräs vanhempi henkilö oli haukkunut bussissa äidin laiskuriksi ja hulttioksi, kun hän meni vaunujensa kanssa bussilla Jumbosta Martinlaaksoon.

Haukkuminen tapahtui jo siinä vaiheessa, kun auto oli liikkunut vain kahden pysäkin välin verran.

-Toisen kerran kaahailevassa, täydessä bussissa sain haukut ku sanoin, et päästän sut ohi heti ku bussi on kääntyny, et voin päästää vaunuista irti ja siirtyy jonnekki sivuu ku tilaa ei ollu liikkua. 

Tänään kaupan parkkipaikan kapealla kävelytiellä vanhempi mies käveli keskellä väylää.

-Kun sanoin anteeks, nii vastaukseks sain et mitä sä yrität siitä änkee.. sanoin et päästäskö jommalta kummalta puolelta ohi, nii hän kuulemma kävelee just siinä missä haluaa eikä kysele multa lupia. Voi luoja. Joo on mutki kasvatettu niin et vanhempia kunnioitetaan, mut rajansa kaikella, nainen kirjoittaa.

Keskustelu jatkuu. Moni huomauttaa, että alkavan Alzheimerin taudin oireisiin voi kuulua kiukuttelu, ja vanhusten mielenterveyshäiriöt ovat lisääntyneet. Moni muukin on kokenut vanhemman väen suunnalta kelmeää käytöstä.

Lisää luettavaa