Janita Lukkarinen upeassa kuvassa!

Lymfoomaa sairastava Janita Lukkarinen näyttäytyy upeannäköisenä.

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo päättäneensä sädehoidot. Tuloksia arvioidaan myöhemmin.

Viikonlopun kunniaksi nainen on sonnustautunut upeaan, pinkkiin iltapukuun tai yläosaan. Janita on antanut kasvot nuorten aikuisten syöpätaistelulle. Hän osoittaa myös, että myöskään vakavasti sairaalta ei ole kiellettyä laittautua kauniiksi. (juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Janitalla on ollut käytössään upeita peruukkeja, sillä omat hiukset luonnollisesti kärsivät kemoterapiasta. Minkä ainakin Suomen kansa on nähnyt niin sen, että tämän päivän peruukit ovat todella, todella aitoja.

Nainen aloittaa muuten jotain uutta. Hän menee nimittäin kouluun. Mihin? Sen Janita aikoo myöhemmin kertoa.

View this post on Instagram

💕 Ihanaa vloppua 💕 . Aivan ihanaa viikonloppua just Sulle 💕 ota omaa aikaa, kuuntele itseäsi ja omaa kehoasi 💕 tee juuri niin kuin sinusta parhaalta tuntuu itsesi ja kehosi kannalta. . Mulla oli ennen aivan rautainen keho, en ymmärtänyt, miksi olisi pitänyt levätä ja kuunnella kehoaan, sehän olisi puhdasta rautaa. Vaan niin olisikin kannattanut vain kuunnella omaa kehoa, ottaa omaa aikaa ja tunnustella omaa oloa. 🙏 . Vaikka keho nyt tuntuisi rautaiselta, se voi kaivata lepoa mielesi sitä tunnistamatta. Saatat olla kärttyinen, koska kehosi kaipaa lepoa, mutta et tunnista sitä, koska mielesi on niin voimakas kuunnellakseen kehoasi. . Kehosi saattaa pyytää lepoa, mutta tunnistat sen mielesi kärttyisyytenä, levottomuutena tai jonain muuna oireena, joka vaikuttaa mieleesi. . Mene sohvalle loikoilemaan, oikaise jalkasi ja katso lempi sarjaasi, aina ei tarvitse olla menossa – mihin se sinua johtaa, että lähdet jälleen ulos kavereidesi kanssa? Olet varmasti saanut jo monia ihania muistoja, joita muistella jo nyt 💕 samalla kun annat kehosi latautua taas seuraavaa vauhdikasta viikkoa varten 🙏🥰 . Eilen lepäsin ja keräsin voimia – tänään mulla alkaa koulu! Mutta mikä koulu, sen kerron ensi viikolla 💕 ensin tutustun tähän uuteen tuttavuuteeni ja valmistaudun samalla kysymyksiinne 😍💕 – omatarinassa jo avasinkin aihetta, käy nopeesti tsekkaamassa – ennen kuin ne taas katoaa! 🥰😘 . Elämä on ihmisen parasta aikaa, ole siis paras Sinä, päivitä itsestäsi paras versiosi tekemällä asioita, jotka johtavat Sinua eteenpäin – elämään, josta olet aina unelmoinut! 😍 – Sinä päätät – . #dreamlife #livelife #dreamcametrue #lovelife #dreamer #lifelover

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut