Kesä aktivoi taas naishuijarit – mies, älä koskaan lähetä rahaa, äläkä varsinkaan tätä!

Olehan tarkkana.

18.06.2021

Suomalainen seuranhakusivusto (emme lähde tässä mainostamaan) varoittelee varsinkin miespuolisia seuranhakijoita huijatuksi tulemisen vaaroista. Kesä on aktivoinut taas huijarit.

Kannattaa varoa tiettyjä naisia – koska he eivät välttämättä ole naisia ollenkaan! Oikeasti toisen tunteilla leikkivä koijari voikin olla mies.

-Varo ilmoituksia, jotka näyttävät liian hyviltä ollakseen totta. Katso myös tarkasti profiilia ja mieti, onko kyseessä oikea henkilö ja vastaako teksti ilmoituksen kuvia. Suojaa yksityisyyttäsi ja yksityistietojasi, sivusto varoittaa.

Rahaa ei pidä koskaan lähettää, sen tietää jo Aatami-Erkkikin.

Mutta:

-Älä paljasta henkilötietojasi tuntemattomille. Et voi koskaan olla täysin varma kuka toisella puolella on ja millä aikeilla hän on liikkeellä.

Kuvia ei ainakaan pidä muitta mutkitta olla lähettelemässä. Niillä voidaan huijata ja kiristää, varsinkin jos ne ovat intiimejä.

Sivusto varoittaa myös lähettämästä henkilötietoja, kuvia henkkareista ja niin edelleen. Ylläpito ei kuulemma koskaan kysele ilmoittajien henkilötietoja, käyttäjätunnuksia tai salasanoja.

Lisää luettavaa