Linnan juhlien jatkojen tissikohun toinen osapuoli kommentoi vihdoin!

Kuvassa Marins vasemmalla ja Vallarén oikealla. Instagram.

Sandra Marins ja Säde Vallarén ovat feministejä, joista ensin mainittu näytti Linnan juhlien jatkoilla suoraan tv-kameraan tissiään. Tästä nousi kohu.

Naiset ovat saaneet kaikenlaisia uhkauksia. Nyt Säde Vallarén puolustautuu blogissaan.

-Olemme harjoittaneet free the nipple -aktivismia koko vuoden erilaisissa paikoissa. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että koko ajan kasvava osa ihmisistä ymmärtää aktivismin tarkoituksen ja että olemme saaneet joka kerran vähemmän reaktioita, mikä onkin tavoite. Nyt kuitenkin vihan määrä suoraan sanottuna yllätti meidät.

-Toki ymmärrämme, että olimme juhlissa ja että se ei ole yhtä luonnollinen paikka nähdä nännejä kuin vaikkapa ranta, jossa aiemmin olemme Tissiflashmobia järjestäneet. Tiesimme, että tempaus shokeeraa, mutta joskus sillekin on tilauksensa. Silti, miten tissi herättää enemmän tunteita kuin kadulla marssivat natsit tai ihmiset, jotka joutuvat turvautumaan leipäjonoihin, kun muuten ei toimeentulo riitä? Niinpä, ja siinä se meidän pointtimme olikin.

Vallarén sanoo, että hänellä on kollektiivinen syyllisyys ja huono omatunto vanhusten surkeasta hoidosta ja yksinäisyydestä. Siihen onnistuttiin sohaisemaan. Hänen mielestään veteraanit viruvat ”kusississa vaipoissaan 364 päivää vuodessa ja yhtenä heitä muistetaan”. Se ei ole oikein.

Voit lukea blogia tästä.

Aiheet: