Maisa Torppa ja viikkolehti tukkanuottasilla – Seiska väittää Maisan saaneen potkut, Maisa uhkailee asianajajalla

Jälleen kohun silmässä.

Viikkolehti Seiska on otsikoinut tuoreen kantensa pääjutun seuraavasti: Maisa Torpan syöksykierre syvenee: Shokkipotkut lentoyhtiöstä. Maisasta on julkaistu paparazzikuvia, joissa Maisa näyttää vähintään kymmenen vuotta nuoremmalta.

Jutun mukaan Maisan työsuhde lentoemona olisi purettu maaliskuun alussa. Seiskan saamien tietojen mukaan ”potkujen” syynä olisi Maisan laiminlyönti toimittaa vaadittu todistus siitä, että hän kelpaa ilma-aluksen henkilökuntaan muun muassa turvallisuuden osalta. Työnantaja olisi Seiskan mukaan vaatinut todistusta useaan kertaan.

Seiskan lähteiden mukaan Maisa ei myöskään olisi valmistunut purseriksi, vaan kurssi olisi keskeytynyt Maisan osalta käytökseen liittyviin ongelmiin.

Maisa on tuoreeltaan ehtinyt kiistää kaikki lehden esittämät väitteet ja uhkaa mediaa juristillaan.

-NYT RIITTÄÄ!!!! Nyt oikeesti riittää. Kuulin äsken Seiska-lehden väittävän mun saaneen potkut lentoemännän työstä. Jännä, että minä itse en tiennyt tälläisestä. Nyt oikeasti loppuu toi Seiskan valehtelu!!! Tämä on aivan päätöntä!!! Mä olen joutunut nyt monta kuukautta seuraamaan vierestä, kun he kirjoittavat asioita joista sanaakaan ei pidä paikkansa. Tämä tuli taas aivan puskista, koska mua ei ole yksikään toimittaja yrittänyt tavoittaa. Mulla on myös oikeusturva ja musta valheiden levittäminen on rikos! Nyt loppuu tämä valehtelu!!!! Maisa kirjoittaa huutomerkkien kera Instagramissaan.

-Asianajaja selvittää mitä tämä juttu on, asianajaja hoitaa jo hommaa, hän lisää kommenttiosuuteen kirjoittamissaan jatkokommenteissa  ja toteaa, että kyse on poliisiasiasta.

 

Aiheet: