Mitä ihmettä: Käärijä mukaan maailman suosituimpaan videopeliin!

Hyvä Käärijä!

06.05.2023

Suomalainen metaversumiyritys ZOAN on luonut Käärijä-teemaisen pelikokemuksen Fortnite-videopeliin, johon voi osallistua virtuaalisella Senaatintorilla. Julkaisun myötä Helsingistä tulee maailman ensimmäinen kaupunki, jolla on virtuaalinen kaksonen Fortniten pelialustalla.

Pelaajat voivat vierailla virtuaalisella Senaatintorilla, joka on koristeltu Käärijä-aiheisella materiaaleilla. Lisäksi pelikentällä voi tanssia erillisellä tanssialueella Cha Cha Cha -teemaisen musiikin tahtiin. Uuden pelikokemuksen ja virtuaalisen Helsingin on luonut suomalainen metaversumiyritys ZOAN.

Fortnitea pelaa tällä hetkellä erilaisten tilastojen mukaan yli 83 miljoonaa pelaajaa.

Vuonna 2020 ZOAN ja sen tytäryhtiö Burst Live toteuttivat JVG:n suositun virtuaalisen vappukonsertin, joka keräsi virtuaaliselle Senaatintorille tiedotteen mukaan 1,4 miljoonaa kuuntelijaa.

Uudella Helsinkiin sijoittuvalla pelikentällä tapahtuvaa Käärijä-kokemusta jatkokehitetään riippuen sen menestyksestä Fortniten alustalla. Myös Fortniten pelaajat ja Käärijän fanit saattavat päästä vaikuttamaan kentän sisältöihin tulevaisuudessa.

Käärijä-kokemukseen sekä uuteen virtuaaliseen Helsinkiin voi tutustua Fortnitessa syöttämällä koodin 1530-0619-6061 pelin Discovery-näkymässä.

Lisää luettavaa