Paljastiko Niko Saarinen rikoksen podcastissaan?

Valtakunnan gay-vaikuttaja Niko Saarinen hämmästelee ikäeroasioita ja tulee ehkäpä paljastaneeksi rikoksen.

04.11.2019

Ikäerot puhuttavat. Aina. Vastikään kerrottiin jääkiekkoilija Janne Puhakan avoliitosta ja suhteesta häntä 37 vuotta vanhempaan, 61-vuotiaaseen mieheen.

Nikotellen-podcastia pitävä valtakunnangay Niko Saarinen on suorapuheinen mies. Hän suitsuttaa sitä, että kiekkoilija tuli kaapista. Niko innostui jopa Jannesta, piti tätä komeana ja ihanana, mutta sitten hän luki, että miehen poikaystävä on yli kuusikymppinen.

Niko sanoo tästäkin mielipiteensä. Hän pitää ikäeroa outona. Se on hänen mielestään liian suuri.

Mutta on Nikollakin ollut vanhempia mieskokemuksia. Ikäeroa oli 18 vuotta. Niko kertoo olleensa 15-vuotias ja mies oli lähes 33. Niko paljasti että mies oli valmentaja mikä teki asian likaisemmaksi.

Paljastiko Niko siis podcastissaan rikoksen? Mitä ilmeisemmin, sillä yleinen suojaikäraja on 16 vuotta, ja nuorta erityisesti suojaava ikäraja on 18 vuotta, jos vanhempi osapuoli on esimerkiksi nuoren opettaja, leirinohjaaja tai muuten auktoriteettiasemassa nuoreen nähden.

Törkeässä seksuaalisessa hyväksikäytössä vanhentumisraja on 20 vuotta, joten periaatteessa Niko voisi vielä reagoida omassa asiassaan. Voit kuunnella Spotifyssä ja Soundcloudissa.

Lisää luettavaa