Poliisi tavoitti Turussa liikuskelleen teinejä lähestyneen – lisää vinkkejä kaivataan

Poliisi kaipaa lisää tietoa.

21.01.2022

Lounais-Suomen poliisi pyysi keskiviikkona yleisöltä apua Turun Vätissä liikkuneen miehen tunnistamiseen. Mies oli lähestynyt teinityttöä ja pyrkinyt ottamaan häneen myös fyysistä kontaktia.

Poliisi kertoo, että mies on saatu tunnistettua yleisövihjeiden avulla.

Poliisi sai asiasta useita havaintoja, joista on ollut suuri apu miehen henkilöllisyyden selvittämisessä ja tutkinnan suuntaamisessa. Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä ja avusta tutkinnassa. Apuna olivat miehen erityistuntomerkit.

Saapuneiden yhteydenottojen perusteella on mahdollista, että kyseinen mies liittyy muihinkin samankaltaisiin tapauksiin. Poliisi kaipaakin lisää vihjeitä mahdollisista muista tapauksista.

Lounais-Suomen poliisi kertoi aiemmin tällä viikolla noin 60-vuotiaasta miehestä, joka oli 13. tammikuuta jutellut ja ottanut fyysistä kontaktia teini-ikäiseen tyttöön Turun Vätissä. Miehellä tuolloin oli yllään musta pipo, mustat hanskat ja musta takki. Tuntomerkkeinä oli lisäksi parransänki, roikkuvat silmäluomet, tuuheat kulmakarvat ja luomia kasvoissa.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa asiakokonaisuuden tutkintaa.

Poliisille voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected], jos epäilee joutuneensa kyseisen miehen tekemän rikoksen uhriksi.

Lisää luettavaa