Sami Hedberg erosi vaimostaan – muisteli yhteistä taivalta kauniilla tavalla

Sami Hedberg on eronnut.

25.01.2018

Sami Hedberg on eronnut vaimostaan.

Hedberg kertoi asiasta Instagramissa.

”Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä.

Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida.

Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme”, Hedberg kirjoitti.

Katso Samin koskettava Instagram-postaus alta.

On vaikeaa kirjoittaa näin isosta asiasta lyhyesti. Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida. Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme. Ilona & Sami

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

Lisää luettavaa