Sami näki jotain outoa bussipysäkillä ja päätti kääntyä takaisin: ”Kouristeli kuin kuolemanhorkassa”

Tarinalla on hauska ja ikävämpi puoli.

Sami kertoo bongauksestaan Facebookin vanhempainryhmässä.

-Ajelin tuossa kaupoille ja ohitin mutkassa bussipysäkin, niin näin siinä jonkinlaisen hahmon. Se kouristeli siinä maassa kuin kuolemanhorkassa, sen selkä meni kaarelle ja laskeutui, mies aloittaa.

-Löin jarrut pohjaan kun sopiva hetki tuli ja käännyin takaisin. Mietin että pakkohan se on käydä eläin lopettamassa, joku on ajanut sen päälle. Mulla oli lapio takapaksissa.

Kun Sami lähestyi outoa kohdetta hiljaa ajaen, outo kouristelu jatkui. Sitten Sami ikäväkseen havaitsi että maassa makasi kissa.

-Ei perhana, ajattelin, meillä on kotona kolme kissaa ja ollaan kissaihmisiä henkeen ja vereen. Surullista olisi mennä päättämään päiviltään loukkaantunut kissa. Mutta tarkistetaan nyt ensin tilanne, että mitä on sattunut.

Sami ajoi hiljaa lähemmäksi, jolloin hän näki, että kyseessä oli varsin luonnollinen toimitus.

-Hahaa, siinä oli kolli panemassa ja köyrimässä toista. Toinen makasi siinä mahallaan, ja toinen köyristeli selkä kaarella päällä. Kun ajoin lähemmäksi niin molemmat katosivat metsään.

Sami toteaa, että tarinassa on kaksi puolta. Hyvä puoli se, ettei kukaan ollut loukkaantunut.

-Huono puoli se, että taas oli jollain leikkaamattomia kissoja liikenteessä. Nyt tulee lisää kissoja. Kissat ovat kivoja, mutta niistä pitää pitää huoli.

Aiheet: