Kaunis suomalaisjulkkis puolusti maahanmuuttajia – hukkuu nyt vihapostiin

30.08.2015

Mentalisti Noora Karma osoittaa todeksi sen, kuinka maahanmuuttokeskustelu käy hellaakin kuumempana. Julkinen myötätunto asialle saa välittömästi reaktioita aikaan. Nyt Noora on joutunut vihapostin kohteeksi.

-Viitaten edelliseen päivitykseeni, jossa vastustan maahanmuuttajien vastustajia sekä rasismia on saanut kaikki pöllöt liikkeelle. Nyt olen ”isänmaan petturi, sekä rasisti”, Noora kirjoittaa somessa.

-Vihapostista päätellen voin vain todeta, että Suomeen mahtuu liikaa itsekkäitä ja TODELLA rasistisia ihmisiä.
En ole ikinä kokenut vastaavaa vihaa maahanmuuttajia vastaan missään muualla kuin täällä. Lähes puolet elämästäni ulkomailla asuessani naapurini, ystäväni, työtoverini jne. ovat olleet ulkomaalaisia, köyhiä, rikkaita, pakolaisia… Fucking wake up, Noora Karma herättelee.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun hän sai kutsun tykätä sivusta, jossa vastustettiin pakolaisten vastaanottokeskusta Seinäjoelle. Karma kirjoitti vastineeksi, että keskuksia pitäisi saada kolme. Sitten Seinäjoki voitaisiin tyhjentää paikallisista ja täyttää koko kaupunki pakolaisilla. Seinäjokelaiset järjenjättiläiset taas pitäisi panna koulunpenkille ja pikku retkelle Tallinnaa kauemmaksi.

Tämä riitti ja sota oli valmis. Tällä hetkellä mentalistin Facebook loimuaa keskustelusta kuin Vauva-lehden keskustelupalsta ikään.

 

 

Lisää luettavaa