Suomalaistyttö liittyi OF:ään – tienasi 11 000 euroa kuussa! Katso kuvat!

ILMIÖ. Kemiläinen fitness-urheilija päätti perustaa kuvagallerian ja katsoa mitä siitä seuraisi.

18.06.2022

Piia Niva on parikymppinen urheilija Kemistä. Hän päätti liittyä OnlyFansiin, ja yllättyi iloisesti.

-Olen kyllä tosi positiivisesti yllättynyt. Homma lähti liikkelle paremmin kuin uskalsin toivoa. Kiitollinen ja innostunut fiilis tässä on, Piia kommentoi Comolle.

Neljässä viikossa hän tienasi 11 000 dollaria.

Tämä on aiheuttanut paljon puuhaa. On pitänyt hankkia verokonsultaatiota, suunnitella bisnesideaa ja miettiä yrityskuvioita.

1. Miksi liityit OF:ään?
-Olen tehnyt esimerkiksi boudoir-kuvauksia jo jonkin aikaa ja vähäpukeisuus tai alastomuus on minulle ylipäätänsä luonnollinen asia. Näin tässä mahdollisuuden tienata intohimoillani, eli ulkonäöllä ja mallin työllä. Haluan tällä hetkellä elää enemmän hetkessä ja mennä seuraten kiinnostuksenkohteitani. Muiden mielipiteet ovat toisarvoisia. Tärkeintä on, että itse pitää siitä mitä tekee.

2. Onko sinulla siellä kuinkakin rohkeaa matskua?
– Homma on vasta alussa, mutta sieltä löytyy tähän mennessä alusvaatekuvista nudeihin, erinäisiin videoihin, ja paljon olen toteuttanut myös toiveita.

3. Mitä kaveripiiri sanoi aiheesta?
-Olen onnistunut ympäröimään itseni avoimilla ja ihanilla ihmisillä, jotka tukevat minua päätöksissäni. Ystäväni ottivat asian hyvin vastaan ja osa jopa kannusti minua asiassa.

4. Mikä on sinun juttusi?
-Se millä minä eroan muista on peppuni. Samanlaista ei monella ole näytettävänä. Uskon sen olevan muun ulkonäköni lisäksi ihmisiä kiinnostava tekijä. Haluan myös olla aktiivisesti oikeasti läsnä ja luoda heille ikimuistoisia hetkiä.

5. Millaisia suunnitelmia on jatkosta?
-Kyllä tästä mielellään tekisi pitkäaikaisen tulonlähteen itselleen.

6. Onko ystäväpiirissäsi paljon OF-sisällöntuottajia?
-Eipä juurikaan.

Lisää luettavaa