Supersöpö TIS-Eve laihdutti huimasti – katso ennen-jälkeen -kuvat!

Temptation Island Suomi -sarjan historian kaunein kilpailija, Eveliina Uosukainen, tuttavallisemmin TIS-Eve, ei ole aina näyttänyt samalta miltä nyt.

Jos Comon toimittajalta kysytään, niin Eve on ollut aina ihana, ja tulee olemaan, mutta faktaa on se, että erinäköinen hän on kyllä ollut.

Syynä on se, että Eve pisti itsensä ulkonäköremonttiin joitakin kuukausia sitten – ja saavuttikin melkoisia tuloksia.

Nyt hän on esitellyt niitä Instagram-seuraajilleen.

Huh huh! Huikeata! Mutta korostettakoon, että kenenkään kauneus ei ole kiloista kiinni, ei edes Even. Tämä säihkysilmä on Bile-Danin rakas, jos joku ei vielä tiennyt.

Noin vuosi sitten rohkenin päivittää ensimmäisen muutoskuvan mun hyvinvointimatkan ulospäin näkyvistä vaikutuksista, vaikkakin vielä hyvin hyvin pelokkaana. Siitä on tultu paljon eteenpäin enkä enää koe edes niin tärkeenä sitä ulkomuotoa vaan sen tuoman energian, onnellisuuden ja henkisen kasvun!👯 Kun mä joitain vuosia sitten sokeuduin ittelleni ja lihoin nuoruusrientojen myötä melkosesti, mä sain kuulla mua haukuttavan läskiks, lehmäks ja ties millä nimityksillä ja se on jättänyt jälkensä. Kiusaaminen ei oo koskaan ok ja jokaisen tulee saada olla just sellanen kuin on! Mä haluun rohkasta muita olemaan välittämättä muiden mielipiteistä: jos viihdyt sun kropassas ja voit hyvin niin loistavaa! Ja niille ketkä kaipaa oman itsensä vuoksi muutosta, parempaa hyvinvointia ja enemmän energiaa niin haluun sanoa, että muutos on aina mahdollista! Sä pystyt siihen!💪🏻 Mulle ehkä suurin työstämisen kohde on viime vuosina ollut nimenomaan oppia olla välittämättä muiden mielipiteistä, mut siitä kun on ajan kanssa harjaantunut päästämään irti niin vasta sen jälkeen mä oon voinut aidosti olla onnellinen! Meitä on maailmassa niin monia erilaisia ihmisiä ja koskaan ei voi miellyttää kaikkia! Mä elän täällä vaan itseäni varten ja tärkeintä on, että ite on tyytyväinen itseensä, saavutuksiinsa ja keskittyy omaan onnellisuuteensa! Joten sano muut mitä sano, sitä faktaa ei oo muuttamaan mikään, että mä oon täynnä virtaa, haipeissa elämästä ja onnellinen just tälläsena!💁🏼Ja kun mä lähdin tälle matkalle, lupasin ittelleni ottavan tatuoinnin kun tietty tavote oli saavutettu ja nyt se kulkeekin jo mun matkassa muistuttamassa mua: fall seven times, stand up eight!🏃🏼‍♀️#tranformation #fitness #training #healthychoices #healthyliving #happy

Henkilön Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut