Talent-ohjelman nenähuilisti Mikko Seiskalle: Päihderiippuvuus ajoi itsemurhayritykseen

Rikostuomioiden paljastuttua Talent-kisan kesken jättänyt Mikko Rautiainen on kertonut avoimesti elämäntarinansa Seiskalle. Se on hyvin rosoinen.

20.03.2021

Mikko Rautiainen, 41, joutui jättämään Talent-kisan sikseen, kun nenähuilistin taustalta paljastui sadoittain eri petosrikoksia. Hän on ollut myös vankilassa.

Lehdessä Mikko kertoo karikkoisesta elämästään. Hän on ollut riippuvainen alkoholista ja käynyt niin kutsutussa Minnesota-hoidossakin. Hän on käyttänyt alkoholia ja muita päihteitä lähes 20 vuotta. Taakse jääneeseen elämään kuuluu myös itsemurhayritys.

-Eräänä krapula-aamuna sain sen verran itsestäni irti, että soitin itselleni lähetteen Minnesota-hoitoon. Se oli paras koskaan tekemäni ratkaisu. Nyt olen ollut raittiina lähes 2,5 vuotta.

Seiskan jutussa Mikolla on hyvä sanoma:

-Toivon että joku huomaisi tarinastani, että menneisyydestä huolimatta kannattaa aina yrittää. Ymmärrän myös, että varmasti on ihmisiä, jotka eivät koskaan kykene tai halua luottaa kaltaisiini. Itselleni on kuitenkin tärkeää, että pystyn nykyisin itse luottamaan itseeni.

Lisää luettavaa