Uusi käänne Maisa Torpan jutussa – ja hämmentävä! Avautui Me Naisissa

Ihana Maisa Maikkarin Tuulitunnelissa.

Maisa väittää, että se menikin niin, että rallikuningas Jari-Matti Latvala petti häntä.

Myös Como on seurannut yli kuukauden vellonutta Maisa Torppa -saagaa, joten on selvä, että hyvään viihdejournalistiseen tapaan seuraamme sen käänteitä.

Nyt on sellainen. Maisa Torppa on astunut Me Naiset -lehdessä esiin ja kertonut, että luottamus kariutui yhteisellä Kenian-matkalla. Siellä Maisa kuulemma sai tietää erinäisiä asioita, joita ei olisi miehestään uskonut. Hän kertoo, ettei ole aikuisiällä joutunut petetyksi aiemmin

Maisa avautuu myös siitä, että oli raskaana, sai keskenmenon 12:lla viikolla, mutta toipui siitä yksin Naistenklinikalla. Latvalan hän sanoo halunneen jäädä kotipaikalleen Tuuriin.

Jari-Matti on lehdelle myöntänyt tehneensä virheitä, mutta ei lähde niitä erittelemään. Ystävyys Maisaan kuulemma säilyy.

Maisa kertoi aikoinaan salarakaskohun mainingeissa, että salaperäinen IT-alan mies, Mikko, olisi ollut vain hänen ystävänsä, jonka lasta hän hoiti. Myös öisin. Nyt Maisa myöntää että suhde on olemassa, mutta se ei tullut hänen ja Jari-Matin väliin. Koko soppa sai alkunsa siitä, kun Maisan kerrottiin tapailevan salarakasta, IT-alan pomoa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut