Vantaalaiset pizzeriat joutuivat arvosteluryöpyn kohteeksi: ”No haloo hei”

Vantaalaisessa puskaradioryhmässä on meneillään erikoinen paikallisten pizzerioiden tylytysbuumi.

18.01.2018

Vai voisiko tätä kutsua vain palveluista kritisoimisen buumiksi?

Joka tapauksessa vähälle aikaa, muutaman päivän sisään, useat kaupunkilaiset ovat kertoneet pizzerioista, joista he ovat saaneet hyvin erikoislaatuista palvelua.

Kokemukset ymmärtäisi helpommin, jos ne olisivat yhdestä pizzeriasta tai jos kokemuksille olisi tehty oma ketjunsa ryhmässä. Näin ei kuitenkaan ole. Kaikki pizzapaikat ovat aivan erillisiä ja ihmiset ovat kertoneet omissa postauksissaan kokemuksistaan. Mikä siis vaivaa vantaalaispizzerioita. Otetaan selvää.

-Haloohaloo, kirjoittaa muuan. -Onpa asiallista porukkaa. Toi pitsaa, kysyttiin kuittia, vastaus oli ei oo kuittia. Tokaistiin että pimeitä pitsoja. Alkoi hirveä ärinä. Tämmöinen viesti tuli jälkeenpäin numerosta, josta tilattiin.

Mies on julkaissut tekstarin jossa todetaan, että kannattaa tilata seuraavan kerran Kotipizzasta, jos epäilyttää.

Toisaalta pippurikana-annoksen tilannut mies taas sai väärät lisukkeet.

-Soitin asiasta…selitin ensin yhdelle, sitten toiselle. (…) Olisin halunnut tulla vaihtamaan annoksen mutta ei käynyt, ja kun sanoin että selvä, teiltä ei tarvitse sitten tilata jatkossa enää mitään, niin haistateltiin vittua ja lyötiin luuri korvaan, asiakas kirjoittaa.

Muuan nainen taas heittää oman postauksensa (näillä kaikilla postauksilla on muutamia päiviä väliä).

-Xxxx-pizzeriasta sai taas oikein hyvää palvelua. Kuski tuli ovelle ja puoliksi huutaen sanoi, ettei saada enää tilata heiltä yhtään mitään kun ei osata tehdä tilauksia. Ei kuulemma kirjoitettu mitään kunnon osoitetietoja. Soitti meille neljästi, kun oli tuomassa pizzoja ja aina neuvottiin mihin pitää tulla. Yritettiin keskustella ovella ja sanottiin, että meillä on kyllä jopa näyttää tilauksemme, missä lukee rappu, ovikoodi sekä asunnon numero, mutta hän työnsi oven kiinni ja lähti vihaisena menemään. Asia selvä, ei enää tilata, nainen marmattaa.

 

Lisää luettavaa