VPS:ltä huikea ele HJK-faneille, jotka jäivät poliisien mielivaltaiseen ratsiaan matkalla kohti Vaasaa – tämä on futiskulttuuria!

HJK:n fanien piti matkustaa lauantaina Vaasaan, kun HJK pelasi sielä paikallista VPS:ää vastaan.

Toisin kuitenkin kävi, ja poliisi pysäytti kaksi fanibussia tunnin päässä ottelupaikasta. Enemmän lisätietoa tapauksesta löydät täältä.

Nyt VPS on tehnyt uskomattoman hienon teon HJK-faneja kohtaan, ja tarjoaa heille maksuttoman sisäänpääsyn seuraavaan VPS-otteluun.

”Vaasan Palloseura pitää seurana luonnollisesti jalkapallon kannattajakulttuuria ja etenkin vierasotteluissa asti kulkevien ja kannustavien fanien merkitystä tärkeänä koko suomalaiselle jalkapallolle.

VPS on päättänyt, että lauantain ottelun alla takaisin Helsinkiin käännytetyt, liput ennakkoon jo ostaneet Klubi-kannattajat pääsevät veloituksetta seuraavaan VPS-HJK -otteluun 8.9. Asiasta ollaan tarkemmin yhteydessä HJK:n suuntaan myöhemmin.

Vaasan Palloseura painottaa, että pitää lauantain tapausta harmittavana ja että vieraskannattajat ovat tervetulleita Elisa Stadionille aivan kuten ennenkin. Tapaus ei ole pelkästään valitettava asia HJK:n fanien ja ottelun tunnelman kannalta, vaan myös VPS koki tapauksen johdosta tappiota taloudellisesti”, VPS:n sivuilla kerrotaan.

Huikea ele, ei voi muuta sanoa!

Katso VPS:n lausunto asiasta täältä.

Aiheet: