Yrityksen somevastaavan raju tylytys: Bloggaajakerjäläiset ovat p-seestä, menkää töihin!

Kuvituskuva, ei liity juttuun

Bloggaajien röyhkeys on nyt tapetilla.

Brittibloggaaja joutui kohun silmään, kun hän ehdotti hotellille oravannahkakauppaa; jos hotelli olisi antanut hänen nukkua ilmaiseksi huoneessaan, bloggaaja olisi antanut hotellille näkyvyyttä.

Hotellinjohtaja raivostui ja teki asiasta julkisen nolaten bloggaajan. Hänen mielestään on sietämätöntä, että jotkut kärkkyvät ilmaiseksi palveluja.

Bloggaajien käyttäytyminen on nyt noussut keskusteluun myös maankuululla Vauva-palstalla. Itse asiassa sinne jo pitkälti viime vuoden puolella pistetty postaus on aloittanut aivan kokonaan uuden elämän ja saanut huimasti peukkuja.

Asialla on työkseen bloggaajien ruikuttamista kuunteleva henkilö. Näin hän kirjoittaa, ollen kuulemma ”saatanan kyllästynyt bloggaajapummeihin”:

”Teen työtä yrityksessä, jonka toimiala kiinnostaa kaikkia narsistibloggaajia todella paljon. En jaksa enää. Jos haluan viettää aikaani kerjäläisten kanssa, hakeudun Helsingin kaduilla istuvien romanikerjäläisten seuraan. Muoti- ja kauneusbloggaajien aggressiivinen tyyli tekee minut hulluksi. Nämä ämmät käyttäytyvät röyhkeästi, marssivat työpaikalleni kuin kuningattaret ja vaativat ilmaiseksi tuhansien eurojen arvoisia hyödykkeitä.

Bloggaajien epärehellisyys, ylimielisyys ja narsismi on jotain niin karseaa, ettette te blogien lukijat arvaakaan. Jos minulle olisi valta, lopettaisin jokikisen blogiyhteistyön, jota työantajani tällä hetkellä harjoittaa. Tämä siksi, etten yksinkertaisesti jaksa kohdata enää yhtäkään bloggaajaa.

Blogiyhteistyön järjestäminen on yksi työtehtävistäni. Minulla on satoja muitakin tehtäviä. Nämä saatanan idiootit kuvittelevat voivansa varastaa kaiken aikani, energiani ja taitoni.

Bloggaajat, opetelkaa tekemään työtä. Älkää jumalauta kerjätkö ainakaan minulta enää mitään. Olette perseestä.”

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut