Andy McCoylta raju kannanotto: ”Oman sukupolveni täytyy pyytää anteeksi tulevilta sukupolvilta”

Andy! Ja Puistoblues! Hyvä!

23.06.2023

Järvenpää Puistoblues on tukenut ilmastonsuojelua edesauttamalla satojen puiden istuttamista hiilidioksidipäästöjen sitomiseksi. Puistoblues on toteuttanut 425 mangrovepuun istuttamisen Natunan saarelle Indonesiaan suomalaisen TreebuddyEarth-ekoinnovaation avustuksella. Kampanjan kärkihahmona toimii rocklegenda Andy McCoy.

Ilmastokampanja on toteutettu siten, että Puistobluesin Lounge-lipun hintaan on sisältynyt yhden puun istuttaminen. Lisäksi jokainen Lounge-vieras saa tiedon omasta puustaan suoraan älypuhelimeensa. Puut kuvineen ovat maailmankartalla ja jokainen saa puhelimeensa päivitetyt kuvat omasta puustansa vuoden ja viiden vuoden kuluttua istuttamisesta.

”Oman sukupolveni täytyy pyytää anteeksi tulevilta sukupolvilta siitä, mitä me olemme tehneet tälle pallolle. On kahdenlaisia ihmisiä: niitä jotka puhuu ja niitä jotka tekee. Mä oon aina ollut tekijämiehiä. Nämä 425 mangrovea tekevät tästä Puistobluesista ilmastopositiivisen, ja puut tulevat siististi luuriin. Se lämmittää mun mieltä”, toteaa Andy McCoy ja jatkaa:

”Musiikin tehtävä on yhdistää ihmisten sydämiä. Pallon ympäristöongelmat on isoja haasteita – kuitenkin ne pakottaa meidät yhteistyöhön ja nekin voivat yhdistää ihmisten sydämiä ihan kuin blues tekee.”

Puistobluesin pääkonsertti pidetään Järvenpäässä 1. heinäkuuta.

 

Lisää luettavaa