Chisun isä on kuollut – Chisu: ”Vaikea oli nousta lavalle”

Laulaja Chisun isä kuoli tiistaina.

01.12.2022

Chisu kertoo asiasta itse somessaan:

– Mun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät. Hän oli monelle inspiraatio ja hänen luovuutensa yritysmaailmassa sekä pelisilmänsä HIFK:n jalkapalloseurassa ensin pelaajana sekä myöhemmin kunniapuheenjohtajana oli niin sanotusti NEXT LEVEL, Chisu kirjoittaa.

– Isänä hän oli suorastaan seikkailu. Hän kertoi ihmeellisiä tarinoita Raikuli-Villestä, Etelälaaksojen prinssistä (joka paljastui mulle joskus myöhemmin, et hän oli orava? Lievä pettymys), antoi tuttipullosta Coca-Colaa, ja osti meille ihan liikaa jäätelöä, opetti hakkaamaan saunapuita jo pienenä ja tekemään takkaan tulen. ”Tulta ei pidä pelätä, sitä pitää kunnioittaa” sanoi hän, Chisu jatkaa kirjoitustaan.

Lavalle nouseminen on ollut isän poismenon vuoksi rankka juttu.

– Tänään oli toki vaikea nousta lavalle ja haluan lausua ison kiitoksen kaikille teille yleisössä oleille tänään tuesta keikalla. En halunnut perua, koska tiedän et Pappe/Gary/Faija ois ollu et ”Chisu, älä stressaa – sit ku mä kuolen ni pidätte ISOT juhlat”. Ja tänään me pidettiin. Omistin ja omistan tän illan keikan isälle – tietenkin.

Chisu on onnellinen että hänen isänsä näki hänen keikkansa maanantaina. Sen jälkeen hän ei ehtinyt jutella hänen kanssaan.

-Kauniin siitä teki sen, että viimeiset sanat hänelle sain laulaa Lähtö-kappaleen tahtiin.

Gary Sundberg kuoli 81-vuotiaana. Hän oli syntynyt Vaasassa ja entinen jalkapalloilija, pelipaikaltaan hyökkääjä. Uransa jälkeen hän toimi HIFK:in jalkapalloilun järjestötehtävissä ja taloudellisena tukijana.

Lisää luettavaa