Henna Kalinaisen suhde purkautui salamannopeasti – tässä raju syy!

Henna Kalinainen julkaisi viikko pari takaperin seurustelunsa, joka kestikin sitten kolme päivää, ennen kuin ero tuli. Henna kirjoittaa nyt blogissaan nolanneensa itsensä salamasuhteella. Itse asiassa pari oli ollut ystäviä jo pitempään ennen suhteen julkituloa.

Ystävyyden takia kaikki ei ole lopullisesti ohi vieläkään, eli nyt jatketaan kaveripohjalla.

-Minun osaltani mennään hiuskarvan varassa, vielä pieni juttu lisää niin katkaisen välit pysyvästi. Ikuisiksi ajoiksi! hän kuitenkin vannoo.

Syynä suhteen purkautumiseen oli mustasukkaisuus. Henna kertoo itse kärsineensä mustasukkaisuudesta pitkään, mutta tällä kertaa on toisinpäin.

-On tosi rankkaa, jos toinen epäilee koko ajan, pelkää ja suuttuu, kun ei vastaa puhelimeen juuri tietyllä hetkellä tai tekstiviestiin ei saa välitöntä vastausta. Sitten on piru irti. Jos on nukkumassa, on sieltä parhaimmillaan voinut tulla 22 tekstiviestiä ja siellä sitten perutaan kaikki, vittuillaan ja puhutaan rumia.

-Mun terveys on ollut kortilla muutenkin eikä siitä ole edes puolta vuotta. Miksi olisin vielä suhteessa missä annan repiä itseni aivan rikki, palasiksi uudestaan. Enpäs tiedä, Henna toteaa.

Hän toteaa vihaavansa riitoja ja tarttuneensa pulloon suruja hukuttaakseen.

Hennan blogiin tästä

 

Aiheet: