Jääkiekon MM-kisojen kautta supertähdeksi noussut Ramses II keikalle Helsingin jäähalliin

Gova Gagsiggo!

07.09.2022

Valtavassa nosteessa Villieläin-jättihittinsä myötä oleva Ramses II on varmistunut The Rasmuksen lämmittelijäksi Helsingin jäähalliin perjantaina 30. syyskuuta.

Kyseessä on esikoissinglellään jo tuplaplatinaa striimanneen Ramses II:n uran tähän asti isoin keikka.

”Mä muistan aika elävästi sen, kun olin noin 10-vuotias pojankloppi ja The Rasmuksen Into-albumi tuli kauppoihin. F-F-Falling oli megahitti, mitä kaikki popitti ja me yritettiin pistää geelillä tukat samalla tavalla puikoiksi kun The Rasmuksen Laurilla, siinä onnistumatta. On aika epätodellinen ja makee fiilis saada tällainen kunnia, että pääsee lämppäämään kyseistä bändiä näin parikymmentä vuotta myöhemmin”, Ramses II kertoo.

The Rasmus puolestaan kertoo keikasta seuraavaa:

”Jäähallikeikka lähestyy ja treenaamme ihan hulluna. Keikka tulee olemaan spesiaali niin meille kuin yleisöllekin. On inspiroivaa toteuttaa biiseistä erityisiä versioista, joita ei ole aikaisemmin kuultu. Lavalle nousee meidän lisäksi loistavia vierailijoita ja extrasoittajia. Settilista koostuu biiseistä koko bändin uran ajalta. Osaa näistä ei olla soitettu aikoihin. Luvassa on nostalgiaa ja kaikki viimeisimmät hitit. Tätä keikkaa ei kannata missata, nähdään jäähallissa.”

The Rasmus on syksyllä ajankohtainen myös syyskuun alussa julkaistun The Rasmus -nimisen kirjan (Like) myötä. Ari Väntäsen kirjoittamassa kirjassa yhtye kertoo vihdoin ainutlaatuisen menestystarinansa.

Katso konsertin tiedot alta.

The Rasmus
Helsingin jäähalli, Black Box
+ Special guest Ramses II
Pe 30.9.2022
Ovet klo 18.00
Liput alk. 59,90€ Lippu.fi

Lisää luettavaa