Julkkujuristi Heikki Lampela saa tylytystä yllättävältä taholta!

14.12.2016

Itsekin julkisuuden kirot kokenut ja sen hampaisiin joutunut tosi-tv-persoona Antti Kurhinen kaataa kylmää vettä julkkisjuristi Heikki Lampelan päälle blogissaan.

-Minun on pakko ottaa vihdoin hampaisiin Heikki Lampela ja hänen on-off-tyttöystävänsä Hanna Kärpänen. Tosiaan heistä on ollut uutisia viimeisen vuoden aikana ihan liikaa, tai siis liikaa sekoilusta! Ja se miksi minä, itsekin sekoilija otan sen tässä hampaisiin on se, että se sekoilu ei ole ollut enää mitään järin hauskaa luettavaa, Antti paasaa.

Antti ei kuulemma ymmärrä, mitä miehen päässä liikkuu, sillä tämä on kuitenkin maan parhaimpia juristeja.

-Ihmettelen suuresti miten hän pystyy nöyryyttää itseään niin paljon toheloimalla noin paljon julkisuudessa?! Hän on siinä asemassa, missä hänen pitäisi olla esimerkki kansalaisille, hän on kävelevä laki herransoikoon!

Antti uskoo ettei tempauksilla saavuteta uskottavuutta.

-Veikkaan että Heikiltä on lähtenyt pirunmoisesti hyviä keikkoja alta tuon sekoilun takia ja ehkä tulevaisuudessa ei edes tuu enää koskaan.  Heikin tilanteessa kyllä istuisin vakavasti miettimään, että mitä hittoa minä teen ja onko tämä suhde ihan fiksua minun tulevaisuuden ja urani kannalta?

Lue lisää täältä

Lisää luettavaa