”Kamalampi ongelma kuin altaisiin kakkivat ovat uimahalleissa tämä naisryhmä”

Como on aiemminkin kirjoittanut aiheesta nimeltä parfyymipirkot ja hajuvesihelgat.

08.01.2019

Comossa oli viime vuonna juttua Facebook-keskustelusta, jossa käsiteltiin uimahalleissa olevaa hajuongelmaa. Varsinkin keski-ikäiset ja sitä vanhemmat naiset tuoksuvat vahvasti hajuvesiltä, vaikka se olisi tiukasti erikseen kielletty.

Asiasta oli erään uimarin väkeviä mielipiteitä ja kannanottoja täällä.

Comon toimittaja on aloittanut uimisharrastuksen hiljattain ja komppaa kyllä runsaan vuoden takaista avautujaa. Ongelma on aivan todellinen ja todella ärsyttävä.

Toimittaja keskusteli käyttämänsä uimahallin uimavalvojan kanssa aiheesta, ja tämä myönsi, että loppuviimeksi tilanteeseen on vaikea puuttua.

-Uimahalleissa kielletään hajusteiden käyttö, ja meilläkin on ollut siitä erillisiä lappuja ja huomautuksia. Aina löytyy kuitenkin piittamattomia, hän toteaa.

Mikä sitten avuksi?

Uimavalvojan mukaan asiasta pitäisi huomauttaa suoraan ja todeta, että hajuvedet on pestävä suihkussa pois ennen altaaseen tuloa. Huomautuksen voi tehdä ”lajitoveri” eli toinen uija. Uimavalvojat eivät välttämättä ole uijiin kosketuksissa, kun ovat kopeissaan.

-On täysin ymmärrettävää, että astmaatikot ja hajusteyliherkät kärsivät, kun ei se ole kenestäkään mukavaa, että hajupommi ui vastaan.

Comon toimittajan tavoittamalla uimaharrastajalla (miehellä) oli ärhäkämpi mielipide:

-Puhutaan altaisiin paskojista. Montako paskaa olet nähnyt, mutta nämä terroristit haisevat täällä jatkuvasti…

 

Lisää luettavaa