Minna menetti ystäviään koronan takia: ”Foliohattuilua ja tyhmyyttä en voi sietää”

Minna on kertonut tarinansa julkisuuteen.

26.01.2022

Satakuntalainen Minna kertoo hyvinvointisivustolla tarinansa, jollaisia on kahtia jakautuneessa Suomessa useita. Näitä tarinoita ei vain usein kerrota ääneen.

Jopa perheissä on väännetty kättä rokotuksista ja koronateorioista, mutta varsinkin monilla työpaikoilla, ystävä- ja tuttavapiirissä.

Minna teki ratkaisunsa.

-Omassa elämässäni kipupisteeksi on muodostunut se, että olen menettänyt useita ystäviäni täällä Satakunnassa. Meidät on jakanut kahtia korona. Ymmärrän vielä jotenkin, ettei joku halua ottaa rokotetta, oli syy mikä tahansa. Mutta salaliittoteorioita ja foliohattuiluja en ymmärrä. Mielestäni ihan järkevänä pitämäni ihmiset epäilevät tiedemiehiä, heidän osaamistaan ja motiivejaan. Asioita sotketaan keskenään, virheväittämiä esitetään tosina. Jokainen rekkakuski ja parkettiasentaja on yhtäkkiä Googlessa pätevöitynyt viisitoista vuotta opiskelleiden lääketieteen ammattilaisten tasolle, Minna tomuttaa jutussa.

-Tämä on ollut kipeää. Olen menettänyt hauskoja kavereita, mutta ainakaan toistaiseksi en voi olla heidän kanssaan, koska he ovat julistautuneet viisaammiksi kuin tiedemiehet. Se on pahempaa sairastumista kuin sairastuminen koronaan, hän sanoo. Voit lukea koko jutun tästä.

Lisää luettavaa