Seksisymboli Pete Parkkoselta täysin uusi aluevaltaus – mitä ihmettä!?

Upea ilta tulossa!

21.01.2022

Kansainvälisen huipputason jazzia tarjoileva Savoy JAZZFest järjestetään 2.-6.3.2022 Helsingin Savoy-teatterissa sekä Töölönlahden uudessa tapahtumakeitaassa Pikku-Finlandiassa.

Ohjelmiston aiemmin julkaistuja artistikiinnityksiä ovat Christian McBride and Inside Straight, Nicholas Payton ja Artemis. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii trumpetisti Jukka Eskola.

Nyt on kerrottu uusista esiintyjistä. Mukana ovat myös arvostetut jazz-muusikot ja -laulajat Manu Katché, Vijay Iyer ja Rebekka Bakken.

Huippuyllätys on, että mukana on myös Pete Parkkonen!

Tiedote kertoo seuraavaa:

”Show & Dinner -illassa esiintyy ensimmäistä kertaa karismaattinen laulaja Pete Parkkonen kotimaisista huippumuusikoista koostuvan jazzorkesterinsa kanssa. Finlandia-talon perusparannuksen ajaksi Töölönlahdelle nouseva Pikku-Finlandia on puuarkkitehtuurin helmi, joka luo tunnelmalliset puitteet illalliselle sekä klubi-illalle, jossa Pete Parkkonen Jazz Orchestra tulkitsee jazzin, popin ja rockin klassikoita ”Dream A Little Dream Of Me” -ohjelmistollaan. Liput Show & Dinner -erikoiskonserttiin tulevat myyntiin perjantaina 21.1. klo 12 Lippu.fi-myyntipisteissä.”

Hyvä laulajahan Pete on, joten ei kun tuonne vain!

Lisää luettavaa