Tämä tyttö on vahvasti ehdolla Suomen uusavuttomimmaksi: Munajuttu vailla mitään järkeä!

13.12.2016

Äitylit-keskusteluryhmässä on ihan vakavalla naamalla keskusteltu kananmunien keittoajasta. Tai siis, Sohvi-niminen henkilö on kysynyt kuinka kauan munia tulee keittää. Muut ovatkin sitten valitettavasti joutuneet hieman tinkimään tästä vakavuuskäsitteestä.

Näin Sohvi kirjoittaa:

Oon tässä nyt puolisen tuntia keitellyt kananmunia ja ne on yhtä kovia kun äsken haarukalla kokeilin. Vettä piti kerran lisätä kun alkoi käydä vähiin. Johtuuko siitä etteivät kypsy? Kuinkahan kauan pitäis vielä keittää, kun saunaan pitäis mennä.

Sohvi-tyttönen kertoo katsoneensa nettinatiivina myös Googlesta, kuinka kauan pitää munia keitellä. Vastaukseksi tuli 3-10 minuuttia.

-En tajua, Sohvi äimistelee.

Moni epäilee Sohvia sarkasmista, mutta yhtä moni ilmaisee kantanaan että kattia kanssa: tässä ollaan uusavuttomuuden lähteillä. Como on myös samaa mieltä. Tämä tytteli on vahvasti ehdolla Vuoden Uusavuttomaksi.

Muistetaanpa nyt tämä hiljattain julkaistu uutinen: Vastahan sitä uutisoitiin, että jotkut seiskaluokkalaiset eivät tiedä, tarvitaanko kananmunan keittämiseen vettä.

-Sohvi on sentään päässyt siltä tasolta vähän eteenpäin, kommenteissa kannustetaankin.

Juttu napattiin Feissarimokiin.

Lisää luettavaa