Henna Kalinainen: ”Kylä v*tutti, meni ilta pilalle ja hypin seinille”

05.11.2015

Henna Kalinainen bloggaa palanneensa Suomeen Milanon-matkalta, jossa hän oli miesystävänsä kanssa. Suomessa kirjoiteltiin  useammassakin mediassa Hennan ihastuneen ja löytäneen uuden kumppanin, jonka hän nyt kiistää voimakkaasti.

Henna kirjoitti sanatarkasti blogiinsa näin:

Lähdin Milanoon pyynnöstä, kun yksi kaveri halusi minut matkaseuraksi! Tai no kai tätä voisi nykyään kutsua jo tapailusuhteeksi! Nähdään ja soitellaan säännöllisesti, käydään deiteillä ulkona ja matkustetaankin jo yhdessä! Uusi matkakin on jo plakkarissa.

Tästä ei siis saanut vetää johtopäätöstä, että Henna seurustelee. Nyt hän kertoo yhden matkailloista menneen pilalle, hän hyppi seinillä ja että kyllä vitutti.

-Se, että olen matkalla miehen kanssa jonka kanssa satun viettämään usein aikaani ei vielä tee meistä rakastavaisia. Eikös se sanonta ollut niin, että hiljaa hyvä tulee. Eikä me olla mitenkään ”rakastuneita” vaan ihan vaan on kiva hengailla yhdessä.

Henna viestittää viettäneensä oikein mukavan loman, josta muistaakin jotain, sillä alkoholia hän ei nauttinut laisinkaan.

Lisää luettavaa