Hymy: Vain elämää -tähtien kummalliset salaisuudet: Erikalla superkallis vuokra, Mikko valmensi lapsena Kalle Palanderia…

Vain elämää -salaisuudet julki.

17.09.2022

Painettu Hymy kirjoittaa Vain elämää -tähtien vaietuista salaisuuksista. Lehti on selvittänyt paitsi tyyppien verotettavat tulot, myös firmojen asiat ja mahdolliset sotkut, rakkauselämän sekä pikantteja yksityiskohtia kaikista.

Esimerkiksi sen, että Erika Vikman asuu Helsingissä kauppakeskus Redin pilvenpiirtäjässä vuokralla 39 neliön asunnossa. Vuokra on 1400 euroa ja talo on 135 metriä korkea.

Mikko Alatalo taas on siviilipalvelusmies, joka suoritti palveluksensa TAYS:in sairaalassa Tampereella. Hän on ollut myös hiihdonopettajana, ja ehkä kuuluisin oppilas on urheilija Kalle Palander.

Redrama puolestaan on tehnyt jalkapallon EM-kisojen tunnuskappaleen. Hän sairasti vakavan Lymen taudin. Ex-anoppi oli tv-kasvo Hanna Sumari.

Jyrki 69 salaisuudet ovat myös mielenkiintoisia: Herra Linnankivi on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineena oli analyyttinen kemia. (Kuvassa Jyrki69)

Lisää luettavaa