Mikä suomalaisia vaivaa: 6-vuotias tyttö aloitti harrastuksen – Facebook-ryhmässä sadat aikuiset vi*tuilevat omalla nimellään

Kuvituskuvaa

Mikä ihmisiä vaivaa?

Puskaradio Helsinki -ryhmässä eräs äiti ilmoitti iloisena, miten heidän tyttärensä on aloittanut skeittaamisen 6-vuotiaana.

”Meil ois tällänen pieni innokas 6v skeittaajan alku, joka saanut laudan varusteineen vasta viikko sitten.. Löytyisköhän täältä ketään tai tuntisko kukaan ketään, joka vois vähän opettaa tai neuvoa skeittaamisen alkeita meiän ”prinsessalle” 🤔 😁 (Asutaan viikissä). Meiän perheessä tai ystäväpiirissä ei oo pahemmin tän osa-alueen harrastajia”, äiti kyselee ylpeänä. Ja syystäkin!

Vaan Facebookin kommenttikenttä on nyt täynnä kommentoijia jotka kertovat, miten tytön pitäisi käyttää kypärää. Vaikka ajatus onkin toki hyvä, niin kommenteissa äiti on kertonut jo ensimmäisell kypärätiedustelijalle, että kypärä toki löytyy.

Tämä ei tietenkään humoristeja ole estellyt, ja nyt lähes kaikki kommentit ovat pelkkää huomiohakuisuutta ja suoranaista vittuilua siitä, ettei lapsella ole kypärää kuvassa päässään. Vaikka kuvassa skeittikin on muoveissa eikä sitä ole käytetty ja tytön äiti on moneen otteeseen kertonut, että kypärä löytyy!

Joskus sitä pitää ihmetellä, miten kusipäisiä ihmisiä sitä oikein jotkut ovatkaan.

Kirjoitus löytyy täältä.

Aiheet: