Suomalainen Miss Isoäiti laittoi senssi-ilmoituksen nettiin – järkyttyi

Miss Isoäidiksi muutama vuosi sitten valittu kuusikymppinen nainen päätti hakea seuraa netistä.

Olemme saaneet luvan julkaista hänen kaveripiirilleen osoittamansa somepäivityksen, mutta emme tässä yhteydessä paljasta hänen henkilöllisyyttään.

Näin isoäiti kirjoittaa:

-Tunnustan näin julkisesti haaveilevani jostakin kauniista, jota rakkaudeksi kutsutaan. Tyhmyydessäni tein profiilin Suomi24:ään, ja en olisi koskaan uskonut mihin jouduin. Nämä kaksi päivää jotka siellä olin…muuta ei ehtinyt kuin poistaa satoja ja satoja törkyviestejä, treffailija kirjoittaa.

Hän paljastaa miedoimmat viesteistään: ”sinun helmojes alla on ainainen juhannus” tai ”haluisitko nähdä sykkivän laavalamppuni”.

Nainen on pettynyt.

-Miten kukaan järkevä ihminen tässä elämässä edes kuvittelee naisen kiinnostuvan tällaisten viestien lähettäjästä. Samoin myös se, kuinka pinnalliseksi tämä elämä on mennyt, ei arvosteta ihmisessä muuta kuin ulkonäköä, tissiä ja peppua.

Nuorten miesten lähestyminen yllätti Miss Isoäidin:

-Ja entä ne äidin kullat, 20v pojat, ne on kaikista pahimmat jotka etsivät mummojen seuraa, yäk. Ihmettelen ettei tähän ole mikään taho puuttunut, ei koske Me too tätä. Kaunis haaveiluni kunnioittavasta rakkaudesta sai kyllä melkoisen kolahduksen ja taitaa jäädä ikuiseks haaveeks. Se kaksi päivää riitti tämän havainnointiin, yäk sanon minä.