Vuonna 1991 ilmestyi jättihitti kotimaiselta artistilta, joka hullaannutti koko kansakunnan

Sepiltä uutta musiikkia!

21.12.2021

Sepi Kumpulainen julkaisi maanantaina uuden Henkinen kehitys -nimisen kappaleen musavideon kera.

”Olen tehnyt uuden laulun yhdessä Sami Sokean kanssa. Olen yhteistyönä hänen kanssaan miettinyt ja suunnitellut uutta lyriikkaa elämänrajoitteisille henkilöille, joilla on joko älyllistä kehitysvammaa tai myös fyysistä vammaa voi olla. Vaikka on rajoitteita kyvyissä ja taidoissa, niin se ei silti estä nauttimasta elämästä ja löytämästä jotain muuta korvaavaa ilon lähdettä ja motivoivaa toimintaa menetetyn toiminnon tilalle. Asenne ratkaisee, miten suhtautuu asioihin ja elämään! Jos on rajoitteita, silloin on pakko keksiä jotain muuta, sillä muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa. Mikä on menetetty se on menetetty ja sitä ei takaisin saa! Uutta kehitystä kehittämään”, Sepi Kumpulainen kertoo.

Sepi Kumpulainen tunnetaan myös Kalevankadun laulavana talonmiehenä.  90-luvun alussa julkaistu debyyttisingle ”Armotonta menoa” sekä samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen.

Tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi Mä oon mahtava mies, Kännykkämies, Armotonta menoa ja Esko Aho on ihan laho.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa