What! Esko Eerikäinen ja Sara Sieppi karkasivat salaa ulkomaille!

Asia on nyt paljastunut.

18.12.2021

Esko taisi hieman narrailla seuraajiaan. Hän kertoi lähteneensä ulkomaille tutkimaan itseään. Hän myös ilmoitti pitävänsä somebreikkiä.

Samoihin aikoihin Sarakin kirjoitteli pitäneensä Instagramin puolella vähän hiljaiseloa ”stoorielämästä”. Hän teki parin viikon aikana vain muutaman päivityksen, nekin kaupallisia tiedotteita ja ilmeisen ajastettuja.

-Tammikuussa mennää sitten niillä ja tänne teen kevyttä laskua jossain kohtaa, koska IKÄVÄ teitä. Eli täällä siis kaikki tosi hyvin, vaikka vähän hiljaista onkin, Sara kertoi.

-Oon nauttinut maailmasta, seurasta, lämmöstä ja hetkistä. En oo tuijottanut kaikkea kameran linssin läpi, nii tullut vähän erilaista stoorisisältöä sydämeen. Suosittelen, hän jatkoi.

Totuus oli se, että kumppanukset matkustivat salaa ulkomaille. Yhdessä? Kyllä, mutta eivät pelkästään keskenään.

Mukana oli myös liuta muita, nimittäin he: Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Sini Sabotage, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari ”Sakke” Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

Kyseessä on uusi Etelä-Amerikassa kuvattu viidakkoselviytymisseikkailu, joka tulee Maikkarilta ja jota juontavat Janne Kataja ja Aku Hirviniemi.

Ohjelman nimi on Olen julkkis, päästäkää minut pois. Tällä huudahduksella tarkoitetaan sitä, että kun henkilö ei selviä jostain iljettävästä tai muutoin haasteellisesta tehtävästä, hänen tulee vain huudahtaa tuolla kyseisellä tavalla, ja kisa on hänen kohdaltaan ohi. Ohjelma alkaa tammikuussa.

 

 

Lisää luettavaa